Szolgáltatások

Online magánórák

60 perces óra 6000 Ft, 90 perces óra 9000 Ft

Online francia, spanyol vagy angol nyelvtanfolyam kezdőknek

A nagyjából 100 leckéből álló tanfolyam célja, hogy minél több embernek segítsen nyelvet tanulni otthonról. Teljesen kezdő szinttől egészen egy erős alapfokig tanít meg a tanfolyam. A leckék alap szavakat és mondatokat tartalmaznak témakörökbe csoportosítva, valamint nyelvtani szabályokat és feladatokat megoldással. A tanfolyam előnye, hogy mindenki a saját tempójában tud haladni,  annyiszor ismételni egy leckét, ahányszor szükséges, és mindezt otthonról. A tanfolyam díja: 25 000 Ft

Online felkészítő tanfolyam általános középfokú vagy felsőfokú francia nyelvvizsgára

Készülj kényelmesen a nyelvvizsgára otthonról. Az online felkészítő tanfolyam  általános középfokú vagy felsőfokú nyelvvizsgára készít fel.  A szóbeli vizsgára összpontosító tanfolyam összesen 6 óra online konzultációt, valamint egy ajándék kidolgozott tételsort (a tételeket e-mailben küldjük) tartalmaz. A tanfolyam díja: 50 000 Ft.

Online felkészítő tanfolyam gazdasági középfokú nyelvvizsgára francia nyelvből

Készülj kényelmesen a nyelvvizsgára otthonról. Az online felkészítő tanfolyam  általános gazdasági nyelvvizsgára készít fel.  A szóbeli vizsgára összpontosító tanfolyam összesen 6 óra online konzultációt, valamint egy ajándék kidolgozott tételsort (a tételeket e-mailben küldjük) tartalmaz. A tanfolyam díja: 50 000 Ft.

Online felkészítő tanfolyam közép – vagy emeltszintű érettségire francia nyelvből

Készülj kényelmesen az érettségire otthonról. Az online felkészítő tanfolyam közép – vagy emeltszintű érettségire készít fel.  A szóbeli vizsgára összpontosító tanfolyam összesen 6 óra online konzultációt, valamint egy ajándék kidolgozott tételsort (a tételeket e-mailben küldjük) tartalmaz. A tanfolyam díja: 50 000 Ft.

Nyelvtani rendszerező tanfolyam francia nyelvből

Az online nyelvtani rendszerező tanfolyam, nyelvtani összefoglalót, gyakorló feladatokat és megoldásokat tartalmaz, valamint egy 90 perces online konzultációt. A tanfolyam díja: 14 000 Ft

Fordítás

  • Francia nyelvről magyar nyelvre 4 Ft / leütés (szóköz nélkül)
  • Magyar nyelvről francia nyelvre 6 Ft / leütés (szóköz nélkül)